Drejtuesit e Sh.F.K “Kongresi i Manastirit” vizituan AZGj-në

Oct 19, 2022

Drejtuesit e Sh.F.K “Kongresi i Manastirit” vizituan AZGj-në

Drejtori dhe sekretari i shkollës fillore komunale “Kongresi i Manastirit” të fshatit Llopat, Kumanovë, përkatësisht Shpend Muhtari dhe Shukri Bekiri vizituan Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës të RMV-së (AZGj).

Qëllimi i kësaj vizite ishte njohja dhe informimi më i saktë rreth punës dhe funksionit që ka AZGj-ja si një institucion i themeluar pas miratimit të Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve.

Drejtori Sela ofroj sqarimet e nevojshme për miqtë, duke u dhënë edhe botimet e AZGj-së.

You might also like

Informacion kontakti
  • rr., “Filipi i Dytë i Maqedonisë” nr. 11, kati i 3-të
    Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Phone number
    02 312 1731
  • Email
    info@apj.gov.mk