Drejtori i AZGJ-së, Ylber Sela – vizitë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

Oct 25, 2021

Drejtori i AZGJ-së, Ylber Sela – vizitë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren
Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës, Ylber Sela, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, si dhe drejtori i ITSHKSH-së në Shkup, Skender Asani, me bashkëpunëtorët e tij, vizituan Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, ku u pritën nga rektori prof. dr. Samedin Krrabaj. Gjatë këtij takimi u fol për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet këtyre dy institucioneve, veçanërisht duke theksuar disa pika të përbashkëta të cilat mund të jenë në interes të dyanshëm.
Po ashtu, delegacionin në fjalë e priti edhe dekani i Fakultetit të Filologjisë në suaza të këtij universiteti, prof. dr. Flamur Shala i cili shprehu gatishmëri të plotë për bashkëpunim e shkëmbim përvojash për sa i përket kontributit në fushën e gjuhësisë.
[gallery bgs_gallery_type="slider" bgs_gallery_image_size="full" size="publisher-lg" ids="6822,6825,6828"]

You might also like

Informacion kontakti
  • rr., “Filipi i Dytë i Maqedonisë” nr. 11, kati i 3-të
    Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Phone number
    02 312 1731
  • Email
    info@apj.gov.mk