Botime të reja në bibliotekën e AZGJ-së

Dec 22, 2022

Botime të reja në bibliotekën e AZGJ-së

Në Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës (AZGj) sot qëndroi gjuhëtari Asllan Hamiti njëherë edhe bashkëpunëtor e mbështetës i saj dhe kolegu i tij profesor Ismet Osmani.

Ata u pritën nga drejtori Ylber Sela dhe të punësuar tjerë të kësaj Agjencie.

Me këtë rast, gjuhëtari Hamiti i dhuroi Agjencisë disa botime të tij duke pasuruar bibliotekën e agjencisë.

Veprat e këtilla janë mjaft të rëndësishme sepse paraqesin dëshmi të gjuhës, të kulturës e të traditës shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

 

You might also like

Informacion kontakti
  • rr., “Filipi i Dytë i Maqedonisë” nr. 11, kati i 3-të
    Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Phone number
    02 312 1731
  • Email
    info@apj.gov.mk