Konferenca Mbarëkombëtare “Gjuha shqipe - perspektivat dhe rreziqet

Feb 21, 2024

Konferenca Mbarëkombëtare “Gjuha shqipe - perspektivat dhe rreziqet

 

Konferenca Mbarëkombëtare

Në AZGj është duke u mbajtur Konferenca Mbarëkombëtare “Gjuha shqipe - perspektivat dhe rreziqet”

You might also like

Informacion kontakti
  • rr., “Filipi i Dytë i Maqedonisë” nr. 11, kati i 3-të
    Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Phone number
    02 312 1731
  • Email
    info@apj.gov.mk