Studiuesja Elona Gjata e vizitoi AZGJ-në

3
Studiuesja shqiptare nga Tirana, Elona Gjata e vizitoi Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës në Shkup, të cilën e priti drejtori Ylber Sela. Gjatë këtij takimi, ai e njoftoi në lidhje me punën e përditshme që po bën AZGJ-ja për zbatimin e gjuhës shqipe në institucionet shtetërore të RMV-së. Krahas kësaj, ai e njoftoi edhe me aktivitetet e tjera që po zhvillon ky institucion në interes të ruajtjes dhe afirmimit të gjuhës shqipe. Në kontekst të kësaj ata biseduan edhe për mundësinë e bashkëpunimit në të ardhmen për çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me gjuhën shqipe.
Ju gjithashtu mund të lexoni