Njoftim

63

Më datë 5.11.2019 në seancën nr. 162 të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të udhëhequr nga Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës përfundimisht iu dhanë në shfrytëzim të përhershëm zyrat, të cilat janë në rr. “Moli Dimitar Vllahov” nr. 4 kati i 4-t. Këto hapësira i përmbushin nevojat e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës për funksionimin e saj të rregullt dhe pa pengesa.

Ju gjithashtu mund të lexoni