Јусуф Зејнели и Аргтим Салиу на АПЈ му подарија неколку копии од книгата „Правотo и јавната администрација“

168
Универзитетските професори и автори на книгата „Правото и јавната администрација“, проф. д-р Јусуф Зејнели и доц. д-р Аргтим Салиу, ja посетија Агенцијата за примена на јазикот и беа пречекани од директорот на оваа институција, Илбер Села, кој истовремено ги информираше за активностите и проектите што ги спроведува АПЈ.
Во оваa прилика, тие подарија и неколку копии од нивната книга „Правото и јавната администрација“ за библиотеката на АПЈ.
Можеби исто така ви се допаѓа