Мисијата на ОБСЕ во Скопје донираше публикации за АПЈ

62
Како резултат на одличната соработка меѓу АПЈ и Мисијата на ОБСЕ во Скопје, денес беше извршено примопредавање на публикации за потребите на библиотеката на АПЈ донирани од страна на Мисијата.
Во оваа прилика директорот на АПЈ, Илбер Села, изразува благодарност за донираните публикации, со надеж дека соработката со Мисијата на ОБСЕ во Скопје ќе продолжи да се унапредува и во иднина.
Можеби исто така ви се допаѓа