Вработените на АПЈ го посетија Саемот на книгата

45
На организиран начин, вработените во Агенцијата за примена на јазикот го посетија Саемот на книгата во Скопје. Овој саем е отворен од 8 септември и ќе се затвори на 14 септември. Во нивните штандови кои се поставени под тенди, наспроти А1 арената “Борис Трајковски” во Скопје, се изложени илјадници разни книги, меѓу кои и многу публикации на aлбански јазик. При ова посета вработените во АПЈ изразија интерес и купија низа книги и речници.
Можеби исто така ви се допаѓа