Библиотеката на АПЈ збогатена со нови публикации

54

Благодарение на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, библиотеката на Агенцијата за примена на јазикот на РСМ (АПЈ) ce збогати со нови публикации, обезбедени од страна на канцеларијата на Високиот комесар за национални малцинства на ОБСЕ со седиште во Хаг, Кралство Холандија.

Можеби исто така ви се допаѓа