УЧИМЕ АЛБАНСКИ / MËSOJMË SHQIP

317

АПЈ подготви електронска публикација со наслов УЧИМЕ АЛБАНСКИ / MËSOJMË SHQIP за сите граѓани чијшто мајчин јазик не им е албанскиот, а коишто имаат интерес за стекнување основни познавања или изучување на албанскиот јазик на почетно ниво.

Публикацијата можете да ја преземете од веб-страницата на АПЈ и веруваме дека ќе ви биде од корист.

Можеби исто така ви се допаѓа