Drejtori Sela pjesë e Konferencës së Dytë Shkencore të Ballkanologjisë “Figura e tjetrit në kulturën ballkanike”

Oct 26, 2019

Drejtori Sela pjesë e Konferencës së Dytë Shkencore të Ballkanologjisë “Figura e tjetrit në kulturën ballkanike”
Në organizim të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve-Shkup po mbahet seminar dyditor ndërkombëtar i ballkanologjisë, ku po marrin pjesë studiues dhe profesorë të ndryshëm të fushave shkencore nga vendet e Ballkanit me qëllim që para opinionit shkencor të sjellin prurje origjinale dhe autentike mbi Ballkanin, tjetërsinë dhe paragjykimet në gjuhësi, letërsi, folklor, narrativin historik, tekstet shkollore, diskursin mediatik dhe politik. [gallery size="publisher-lg" bgs_gallery_type="slider" bgs_gallery_image_size="full" ids="2369,2372,2375"]

You might also like

Informacion kontakti
  • rr., “Filipi i Dytë i Maqedonisë” nr. 11, kati i 3-të
    Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Phone number
    02 312 1731
  • Email
    info@apj.gov.mk