AZGJ-ja në hapjen solemne të Ditëve të Hapura të IGJM “Kërste Misirkov”

Oct 18, 2021

AZGJ-ja në hapjen solemne të Ditëve të Hapura të IGJM “Kërste Misirkov”
Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës, Ylber Sela, i shoqëruar nga Liljana Pandeva, e punësuar në AZGJ, ishte i ftuar dhe mori pjesë në hapjen solemne të Ditëve të Hapura të Institutit të Gjuhës Maqedonase “Kërste Misirkov”, gjatë së cilës realizoi takim të shkurtër me drejtoreshën e IGJM-së, Elena Jovanova-Grujovska, të cilës ju dorëzuan përmbledhje të punimeve shkencore nga Konferenca Ndërkombëtare e vitit të kaluar për Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, të botuara nga AZGJ-ja. [gallery size="publisher-lg" bgs_gallery_type="slider" bgs_gallery_image_size="full" ids="6793,6796"]

You might also like

Informacion kontakti
  • rr., “Filipi i Dytë i Maqedonisë” nr. 11, kati i 3-të
    Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Phone number
    02 312 1731
  • Email
    info@apj.gov.mk